Kiadó apartmanok Phuketen

Hol legyen a kiadó apartman Thaiföldön Phuket szigeten?

Ahhoz, hogy jól érezd magad reggel, délben, este, sőt akár éjjel is, célszerű, ha a kiadó apartman foglalás Phuketen a turisztikai területekre esik. Hiszen itt vannak a fürdésre alkalmas tengerpartok, vásárlási lehetőségek, szórakozóhelyek, tisztaság és sorolhatnám. Természetesen ez nem csak az apartmanfoglalások esetében igaz, hiszen minden hotel, vendégház, bungaló, resort és szálloda foglalás esetében is igaz. Nem győzzük elégszer említeni, hogy a programozások ára is jelentősen drágább, ha az utasfelvétel kieső területekről történik. Azt se felejtsétek el, hogy Thaiföldön hamar sötétedik és az emberek a forró nappalok után előszeretettel sétálnak ki sötétedés után kirakatokat nézegetni, vásárolni szórakozni. Thaiföld Phuket sziget, különösen Kata és Karon beachen az éjszaka is biztonságos, senki sem bánt senkit, mindenki kedves, barátságos.

Milyen csalódások lehetnek, amikor a kiadó apartman foglalás nem itt Thaiföldön történik?

Egész Thaiföldön, és itt Phuket szigeten is előfordul néha, hogy az utas által lefoglalt, kifizetett apartmanban az érkezésedkor már laknak. A thai tulajdonos ilyen esetekben telefonon vagy személyesen, barátságosan ugyan, de mindezt elintézi egy sorry-val és természetesen visszaadja a pénzt azonnal vagy inkább a következő napokban. Bár ez az utasnak sovány vigasz, főleg egy 24 órás utazás után, nekilátni más kiadó apartman keresésnek. A fenti esetnél sokkal jellemzőbbek a következő problémák: A thaiföldi apartman fényképei még akkor készültek, amikor új volt, lakható és szép. Azóta pedig jónéhány év eltelt és sajnos az idő meg a fene megette.

Miért érdemes személyesen intézni? Apartman foglalás Thaiföldön Phuketen

A fenti problémák mind elkerülhetők, ha az utas itt személyesen választ, foglal és fizet apartmant a thaiföldi nyaralása idejére. Itt azonnal felmerül a kérdés: kiutazva Thaiföldre vajon kezdje-e a turista a nyaralását fáradtan, kiadó apartmanok címek felkutatásával Phuketen? Természetesen nem, és ezért olvasd tovább a következő bekezdést, miként segítjük és mitől lesz kiszámítható és biztonságos apartman foglalás Phuket szigeten

Kiadó apartman foglalás Phuket szigeten a Thaiföldi Magyar Központ segítségével

Minden kiadó apartman Phuketen, más és más tulajdonságokkal rendelkezik, változók a feltételek az árak és az apartmanok állapota is. Több esetben hívtuk már fel az érdeklődők figyelmét arra, hogy bár a mi szállodánk nem drága, de itt tölteni negyed, fél, háromnegyed évet, ahhoz már igen. Sokkal olcsóbb lehetőségek vannak azoknak az utasoknak, akik hosszú távon szeretnék élvezni Thaiföldön, Phuket szigeten az örök nyarat! Vagyis, mennyiben Te lefoglalsz nálunk egy hetet a szállodában, akkor mi személyesen tudunk segíteni a tőlünk független kiadó apartmanok foglalása esetében is. Mik ezek a segítségek? Tanácsok, címek, tolmácsolás, foglalás és személyes állapotfelmérés Phuketen.

Saját apartman

Thaiföldön Phuketen a Magyar Központ üzemeltetésében és tulajdonában,
szálloda: HC4
vendégház: HC1
és apartman: HC3
is megtalálható. Az apartman esetében mindenféle depozit vagy szerződés szükségtelen. Pontosan az történik, mint a szálloda és vendégház foglalás esetén, hogy az érdeklődő levelet ír, mi megnézzük a szabad helyeket a kért időszakra és amennyiben van hely elkészítjük a foglalást, levelezési kapcsolatban maradunk a vendéggel, aki majd a nyaralásának második napján kifizeti azt.

Mire figyelj Thaiföldön a depositok esetében?

Először is a legjobbak azok a kiadó apartmanok Phuketen, ahol nem kér el a tulajdonos egy hónap bérleti díjnak megfelelő depozitot. Ha viszont mégis és a bérlő is hajlandó ezt kifizetni, akkor jó tájékozódni előtte, hogy a tulajdonos ezt valóban vissza szokta-e adni?! Erre tökéletesen jó az internet, hiszen a csalódott utasok ezt meg fogják írni. Természetesen a megrongált esetekben teljesen érthető, ha a javítási költség az apartman depozit-ból levonásra kerül, de semmiképpen sem több attól. Thaiföldön is mint minden más országban, vannak becsületes és becstelen személyek. Vannak, akik kifejezetten arra játszanak, hogy olcsó áron hirdetik a kiadó apartmant, hiszen előre és pontosan tudják, a depositból egy fillért sem fognak visszaadni, mindenféle mondvacsinált ürügy alapján.

Miért kell szerződést írni Thaiföldön Phuketen a kiadó apartman foglalásakor?

A szállodák üzemeltetése és a házkiadás két teljesen eltérő vállalkozás. A thaiföldi szállodákba érkezhet váratlanul vendég maradhat akár csak 3 napig és ezért egy szimpla becsekkolás a recepción elegendő. A házkiadás, már más verzió. Itt nem cserélődhetnek az utasok naponta, mert megbukhat ezzel az üzemeltető. Minden vendég esetében szerződésnek kell lennie, mert ezt kérheti, sőt kérik is az itteni hatóságok. Pontosan ezért az egy hónap foglalást az esetek 99 %-ában elvárják. Phuket szigeten jó helyen fekvő kiadó apartmanok esetében nem is írnak szerződést, negyed/félév időszaknál kevesebbre. De tudok olyan épületekről is szintén itt Phuketen, ahol az egy év szükséges. Természetesen, ha a kiadó apartmant üzemeltető személy vállalkozási engedélye nem csak házkiadásra szól, ez esetben megengedett a szállodai forma és a szerződés nélküli verzió.

Várunk szeretettel Titeket Thaiföldön Phuketen a mosoly országában!

Szállásfoglalás és információk emailben: thaifold@phuket.hu