Phuket apartman H.C.3

Az apartman elhelyezkedése Phuket szigeten

Phuket apartman H.C.3, Thaiföld Phuket szigetén, Karon beachen található a Patak Rd. 363/4 házszám alatt. A szálláslehetőség egy csendes kis zsákutcában helyezkedik el, melyből 30 métert kisétálva Karon bech központi útján találod magad. Ha itt balra elindulsz, akkor kb. 400 méter sétával éred el a Phuket H.C.4 hotelt, mely nem más, mint az új nagy Magyar Központ. Itt van lehetőséged a napi kapcsolattartásra, étkezésre, programszervezésre és gyakorlatilag minden segítségre is, ami a thaiföldi nyaralást segíti Phuket szigeten. A Phuket apartman H.C.3 és a Phuket Hotel H.C.4 közötti rövid séta sem unalmas, hiszen az átérkezésedig, masszázs szalonok, edzőterem, mosodák, bárok, italnagyker, üzletek és további szállodák is megtalálhatók. Tengerpart távolsága légvonalban és egy vad-zöld területen átvágva 670 méter. Körbe le úton, a látványos Karon centeren keresztül 1460 méter. Gps: 7°50’28” É 98°18’9” K

Phuket apartman H.C.3 szobái

Phuket apartman H.C.3 két nagy hálószobával, nagy nappalival és nagy konyhával rendelkezik. Minden szoba bambusz bútoros és ellenőrzött európai tisztaság fogad. Sose felejtsük el, hogy Phuketen az apartmanok tisztasága és igényessége, mindig a tulajdonostól függ!

Vendégek elhelyezése és férőhelyek

A Phuket apartman H.C.3 hét személy, kényelmes elhelyezését biztosítja. Az egyik szoba 4 és a másik hálószoba 3 személyes. A nagy nappali is alkalmas további egy fő pihenésére, de mi minden esetben odafigyelünk arra, hogy a minőség és a kényelem maximális legyen.

Phuket apartman H.C.3 felszereltsége

A Phuket apartman H.C.3 esetében is, minden szoba légkondicionált és minden szoba széffel, hűtőszekrénnyel és televíziókkal rendelkezik. A TV-k ezen a szálláson magyar nyelvű filmlistával vannak ellátva, így az utasok, hangulatukhoz mérten válogathatnak a jobbnál jobb filmek között. Nagysebességű internet érhető el és ez nem csak a szoba, hanem a teljes épület és kert területére is érvényes. Továbbá, minden szoba, európai elvárásnak megfelelő fürdőszobákkal rendelkezik. Plusz az apartman nappalijából nyíló, újabb vagyis 3. fürdőszoba is a szállás komfortját erősíti. Vendégeinknek fürdőszobai és tengerparti törölközők valamint ezek cseréje biztosított. Napi takarítás is alapszolgáltatás. Kivéve, ha hosszú távú apartman bérlést keres a vendég Phuketen. Ez esetben a takarítás előzetes megbeszélés tárgya, úgy, mint az ágynemű szett mennyisége és a törölközők darabszáma és cseréje is.

Étkezés az apartman közelében

A Phuket apartman H.C.3 esetében a legközelebbi étterem 30 méterre található, de mivel reggel ez még nincs nyitva így célszerű a reggelizni vagy ebédelni a központi épületünkben a Phuket Hotel H.C.4 -ben. Itt utasaink 9:00 és 12:00 között a teljes étlap választékából rendelhetnek reggelit vagy ebédet, de előre kiszámolt nyaralási és programcsomagok esetén ez, átalány elszámolással benne foglaltatik a nyaralás árába. Az ételek ár-érték aránya kedvezőbb a környék további éttermeinél. Az italok pedig jóformán a közérti áron kerülnek felszolgálásra.

Magyar nyelvű programiroda Phuket szigeten

Bárki, bármit kérdezhet a reggeli előtt, alatt és után, ha információra vagy programbemutatásra van szüksége. Programszervezés tekintetében magasan felette állunk a dél-thaiföldi konkurenciának. Ha csak a magyar nyelvre gondolok, már eleve azzal is, de a technika, ami a rendelkezésünkre áll, az véleményem szerint itt 10 év múlva sem lesz általános. Mindez a Phuket Hotel H.C.4 -ben, vagyis a nagy Magyar Központban.

További részletek

Aki olyan thaiföldi nyaralást szeretne Phuket szigeten, amiben minden rendben van, kiszámítható, költséghatékony, információ és élménydús, annak ajánljuk a Phuket apartman H.C.3 szobafoglalást.
Miért? A thaiföldi nyaralásra érdeklődő utasainkat az utazás előtt is napi kapcsolatban segítjük. Phuketen a nyaralás alatt pedig személyesen (mindez ingyenes). A fakultatív programok szervezésében kimagasló rutinnal rendelkezünk. Anyanyelveden kapod a folyamatos információkat Phuket sziget és környezete tekintetében. Segítünk a thai – magyar tolmácsolásokban. Európai tisztaság az összes épületben. Helyi rutin a vásárlásokhoz. Kedvező áru repülőjegy ajánlatok a thaiföldi utazáshoz. Ellenőrzött repülőtéri transzferek érkezéskor. Előre kiszámolt teljes nyaralási és programcsomagok. Nincs foglaló, nincs előleg. Az utas csak az érkezése második napján fizet. Meghitelezett a repülőtéri transzfer, első éjszaka és másnapi reggeli. Ezzel megkíméljük utasainknak a drága repülőtéri pénz váltástól.

Fontos tudni!

Amennyiben a Phuket apartman H.C.3 bérlés hosszú távra szól, nem csak magyar utasok, hanem külföldiek is foglalhatják.

szállás Phuket apartman H.C.3 négy személyes szoba
szállás Phuket apartman H.C.3 négy személyes szoba2
szállás Phuket apartman H.C.3 fürdő
szállás Phuket apartman H.C.3 mappali

szállás Phuket apartman H.C.3 mappali2
szállás Phuket apartman H.C.3 kert
szállás Phuket apartman H.C.3 kert2
szállás Phuket apartman H.C.3 rattan bútor

szállás Phuket apartman H.C.3 kert3
szállás Phuket apartman H.C.3 kert4
szállás Phuket apartman H.C.3 nappali 3
szállás Phuket apartman H.C.3 nappali 4

Szállásfoglalás és információk emailben: thaifold@phuket.hu