Látnivalók Phuketen

Magyar programiroda Phuket szigeten

A lapon felsorolt látnivalók hasznos információi és bemutatása a Thaiföldi Magyar Központban érhető el. Cím: Phuket sziget, Karon beachen, Patak Rd. 463. Itt a Phuket H.C.4 néven ismert magyar szálloda aljában üzemel a RAN Tour Hungary programiroda. Hétköznapokon és szombaton, reggel 9 és 13:00 között magyarul tudsz érdeklődni a látnivalók és látványosságok felől. Melyekhez akár azonnali fuvar vagy több látványosságot érintő igény esetén teljes vagy fél napos kirándulásokat rendelhetsz. Mivel a magyar programiroda nincs turnusokhoz kötve, személyed vagy családod részére is szabhatók a kirándulások. A nyitva tartási időpont csak a programszervezés esetére vonatkozik, a kirándulások és túrák éjjel-nappal és vasárnap is zavartalanul történnek.


Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban

Látványosságok földön, vízen, levegőben, föld alatt és víz alatt

A fenti felsorolás Phuket turisztikai lehetőségek széles választékára utal. Vagyis első lépésben a járművek alapján célszerű csoportosítani a bőséges kínálatot. Mikrobusz, személyautó, terepjáró, hajó, motorkerékpár, légi vagy gyalogos megközelítések szerint. Természetes, hogy a múzeumok látogatására a gépkocsikat, a lakott és lakatlan szigetekre pedig a hajós programjainkat fogjuk ajánlani. Egy viszont nagyon fontos! Kérjük az érkezésetekkor, lehetőleg legyen konkrét elképzelésetek arról, hogy mit szeretnétek? Ha valaki olyan kérdéssel érkezik a programirodába, hogy mi van Phuketen? …akkor már itt megválaszolnám a kérdést, -minden! Kérjük, olvassatok lejjebb a phuketi látnivalók és látványosságok bemutatására!Látnivalók Phuketen
Látnivalók Phuketen
Látnivalók Phuketen
Látnivalók Phuketen

Látnivalók Phuket szigeten a déli területen

Phuket sziget déli részén található látnivalókat legegyszerűbben a magyar programiroda tudod megtekinteni. A 10:30 –kor induló, mikrobuszos kirándulás látványosságai a tengerpartok tekintetében a következők: Karon Bech, Kata Bech, Kis Kata beach, Nai Harn Bech, Ya Nui bech és Rawai bech. Az említett tengerpartok mellett, három kilátó, általános iskola és kávépörkölő az erdőben, elefántok, belső tó, bazársor, emlékmű, világítótorony, igazgyöngy és hal piac valamint egy kagyló shop és/vagy kagylómúzeum is került.


Látnivalók Phuketen
Látnivalók Phuketen
Látnivalók Phuketen
Látnivalók Phuketen

Szállásfoglalás és információk emailben: thaifold@phuket.hu

Vissza a kezdőlapra