Utazásszervezés három lépésben

plusz gyakorlati és hasznos információk egy kiszámítható thaiföldi nyaraláshoz

1. lépés:

küldj egy jelentkező e-mail Thaiföldre a Magyar Centrumba, melyben jelzed a nyaralás időszakát az utasok létszámát, kiválasztod a számodra megfelelő szállást a kínálatunkból és jelzed, ha kérsz az utazáshoz repülőjegy ajánlatokat is. Válaszunkban visszaigazoljuk, hogy van-e szabad hely a kiválasztott helyen, melyben ideiglenes foglalást helyezünk el egy rövid időre, hogy a szoba el ne vesszen az utazásszervezés időszaka alatt. Továbbá elküldjük a repülőjegy ajánlatokat, hogy az utasok kiválaszthassák a számukra legmegfelelőbb járatot.

2. lépés:

A kiválasztott járat adatait (érkezés időpontja és távozás időpontja) visszaküldi az utas, továbbá kiválasztja, hogy az adott szálláshelyen milyen étkezési és fakultatív programcsomagot választ ()Válaszlevelünkben egy pontos és részletes árajánlat fog érkezni, melynek kifizetése a Thaiföldi nyaralás második napján történik! Miért és hogyan? Bővebben a lap alján a figyelmesség rovatban.

3. lépés:

Válaszodban az ajánlatot elfogadod, lemondod vagy módosítod. Elfogadás esetén: Mindent rögzítünk, regisztrálunk, véglegesítünk és maradunk kapcsolatban az utazás előtt az összes felmerülő kérdés megválaszolása miatt. Hasznos tanácsokkal látjuk el az utasokat, repülőtérre transzfert küldünk és személyesen várunk szeretettel Téged, Titeket az érkezés pillanatában a kiválasztott szálláson.

A thaiföldi utazásszervezés figyelmessége

A Thaiföldi Magyar Centrum és a RAN Tour Hungary programiroda, mindenre kiterjedő rutinja és figyelmessége közé tartozik, hogy figyel az utasok költséghatékony nyaralására. Éppen ezért nem kérünk foglalót, előleget, nyaralás kifizetést előre sosem! Hiszen nem lehet tudni, hogy az utasnak nem jön-e közbe váratlan esemény, mellyel meghiúsulhat a thaiföldi nyaralása. Figyelünk arra is, hogy mivel a repülőtér nem éppen a leggazdaságosabb hely a pénzváltásra, ezért meghitelezzük az érkező repülőtéri transzfert, az első éjszakát és a másnapi reggelit is.


Elszámolás csak a második napon történik, ami előtt természetesen segítséget nyújtunk, megbízható és legjobb árfolyamon működő pénzváltóhely eléréséhez. A nyaralás kifizetése minden esetben, a helyi pénzben, "thai baht"-ban történik!

A thaiföldi utazásszervezés egyedisége

A fenti sorokból értelemszerűen következik, hogy teljesen ingyenes. Thaiföldön élünk és dolgozunk, ahol Te nyaralni fogsz! Következésképpen az információkat első kézből kapod. A területen pedig, személyesen, szóban az anyanyelveden és azonnal.

A thaiföldi, utazásszervezési viták elkerülése

Maximális segítségünket csak a saját utasainknak nyújtjuk. Külsős utasoknak nem küldünk nettó árban repülőjegy ajánlatokat. Nem készítünk helyi (belső) árban szállásfoglalásokat! A maximum csak a nálunk szállást foglaló utasoknak él! A Thaiföldi Magyar centrum és a RAN Tour Hungary programiroda, nem alapítvány! Az utasaink megelégedésére és a jó hírnév megtartása érdekében dolgozunk. Természetesen pénzért. Még ha olcsóbban is, mint a konkurencia!

Jó tudni

Mind az utazásszervezés levelezési időszaka alatt, mind a nyaralás személyes segítsége időszakában a használt beszélgetési forma, kortól és nemtől függetlenül a tegeződés. Akit ez zavar, kérjük, ne minket válasszon, mert nem fogunk a jövőben sem változtatni ezen.

Levelezés

Sok esetben halljuk vissza az utasoktól, hogy mennyire rugalmasan válaszolunk a leveleikre. Ez nem más, mint az érdeklődő utas, jó időben írt levelet nekünk. Ugyanis mi hétköznapokon, thai idő szerint, este 9 és éjfél között válaszoljuk meg a leveleket! Ez magyar idő szerint, délután 3 és 6 óra között történik. Tehát, ha valaki Európából este 6 óra után ír levelet, akkor annak válasza, leghamarabb, másnap 15:00 után fog érkezni. Minden levelet megválaszolunk, ha a kapott levél tartalma megválaszolható. Értelemszerűen, ha valaki hétköznapokon nem kapna választ tőlünk, akkor az a levél nem érkezett be hozzánk! Elsődleges e-mail címünk: thaifold@phuket.hu

Thaiföldi nyaralás Phuketen

A Thaiföldi Magyar Központ segítségével, egyszerű az utazásszervezés Phuketre. Repülőjegyek, reptéri transzfer, szállás, programok. Minden egy helyen, magyarul. Thaiföld Phuket szigetén a Magyar Centrumban lehetőséged van szoba és szállásfoglalásra. A thaiföldi utazás előtt, a phuketi nyaralás megszervezéséhez napi e-mail kapcsolat, vendégeinknek. Leszállás után, repülőtéri transzfer várja az utasainkat Phuket szigeten.Személyes, magyar nyelvű kapcsolat,hasznos információk a teljes thaiföldi nyaralás ideje alatt. A szállásfoglaláson felül, személyre szabott nyaralási és programcsomagok is választhatóak. Bővebben

Phuket repülőjegyek
Szállás Phuketen
Phuket utazás
Nyaralás Phuketen