MADA HOUSE

Elhelyezkedés

A Mada House nevű szállás, Thaiföld Phuket szigetén, Karon beachen található a Patak Rd.-on A szálláslehetőség egy csendes kis zsákutcában helyezkedik el, melyből 50 métert kisétálva Karon beach központi útján találod magad. Ha itt jobbra elindulsz, akkor kb. 360 méter sétával éred el a Phuket H.C.4 hotelt, mely nem más, mint a Thaiföldi Magyar Központ. Itt van lehetőséged a napi kapcsolattartásra, étkezésre, programszervezésre és gyakorlatilag minden segítségre is, ami a nyaralást segíti Phuket szigeten. A két szállás közötti rövid séta sem unalmas, hiszen az átérkezésedig, masszázs szalonok, edzőterem, mosodák, bárok, italnagyker, üzletek és további szállodák is megtalálhatók. Tengerpart távolsága 1500 méter.

Szobák

A szállás 10 szobával rendelkezik, melyből 5 emeleti és 5 földszinti. Az emeleti szobák klimatizáltak, a földszinti szobákból pedig egy klímás a másik 4 ventilátoros.

Férőhelyek

A szálláson 20 fő helyezhető el kettő személyes szobákban. A kétszemélyes szobák francia ágyasok.

Felszereltség

A tisztaság és a takarítás thai üzemeltető szinten van, ami azt jelenti, hogy megtesznek minden tőlük telhetőt, de ők sosem fogják megtanulni az európai emberek elvárásait. A másik dolog, amit nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a thai személyek egyszerűsége, és gondtalansága is tükröződik az ilyen épületeken. Ha például kimarad a falból az építkezésnél a kábel, akkor elvisszük a másik sarokból, és hogy ne botoljunk meg benne, széles szigetelőszalaggal végig ragasztják a járólapon. Hogy a wc ajtó nem csukódik nem nagy gond a számukra, hiszen, ha behajtod, úgy marad… Az ágyon tiszta lepedők, de rajtuk pokróc szolgál takarónak. Tehát ezt a lehetőséget, nehogy valaki a Phuket H.C. 1 3 vagy 4-es épület igényességét és komfortját keresse benne! Így itt most még egyszer hangoztatnám, hogy olcsó szállás miatt került fel! és olcsó húsnak híg a…

Programiroda

Bárki, bármit kérdezhet a reggeli előtt, alatt és után, ha információra vagy programbemutatásra van szüksége. Programszervezés tekintetében magasan felette állunk a dél-thaiföldi konkurenciának. Ha csak a magyar nyelvre gondolok, már eleve azzal is, de a technika, ami a rendelkezésünkre áll, az véleményem szerint itt 10 év múlva sem lesz általános. Mindez a Phuket H.C.4 hotelben, vagyis a Thaiföldi Magyar Központban.


Étkezés

Legközelebbi étterem 50 méterre található, de mivel reggel az még nincs nyitva így célszerű a reggelizni vagy ebédelni a központi épületünkben a Phuket H.C.4 hotelben-ben. Itt utasaink 9:00 és 12:00 között a teljes étlap választékából rendelhetnek, reggelit vagy ebédet. Nálunk az ételek ár-érték aránya kedvezőbb a környék további éttermeinél. Az italok pedig jóformán a közérti áron kerülnek felszolgálásra.

További részletek

Aki olyan thaiföldi nyaralást szeretne Phuket szigeten, amiben minden rendben van, kiszámítható, költséghatékony, információ és élménydús, annak a saját szállásainkat ajánljuk és H.C. jelű épületekben a szobafoglalást. (H.C. a Hungarian Center vagyis a Magyar Központok rövidítése. A thaiföldi nyaralásra érdeklődő utasainkat az utazás előtt is napi kapcsolatban segítjük. Phuketen a nyaralás alatt pedig személyesen. (mindez ingyenes) A fakultatív programok szervezésében kimagasló rutinnal rendelkezünk. Anyanyelveden kapod a folyamatos információkat Phuket sziget és környezete tekintetében. Segítünk a thai –magyar tolmácsolásokban. Európai tisztaság az összes H.C. jelzett épületben. Helyi rutin a vásárlásokhoz. Kedvező áru repülőjegy ajánlatok a thaiföldi utazáshoz. Ellenőrzött repülőtéri transzferek érkezéskor. Előre kiszámolt teljes nyaralási és programcsomagok. Nincs foglaló, nincs előleg. Az utas csak az érkezése második napján fizet. Meghitelezett a repülőtéri transzfer, első éjszaka és másnapi reggeli, hogy utasainknak ne kelljen pénzt váltaniuk a repülőtéri árfolyamon.

Olcsó szállás Phuketen
Olcsó szállás Phuketen
Olcsó szállás Phuketen
Olcsó szállás Phuketen

Olcsó szállás Phuketen
Olcsó szállás Phuketen
Olcsó szállás Phuketen
Olcsó szállás Phuketen

  Május - Augusztus

Ápril. Szept. Okt.

November - Március

Emeleti, klimatizált 600 BAHT/ÉJ 800 BAHT/ÉJ 1 000 BAHT/ÉJ
Földszinti, ventilátoros 500 BAHT/ÉJ

700 BAHT/ÉJ

900 BAHT/ÉJ

Szállásfoglalás és információk emailben: thaifold@phuket.hu