A Hotel Ikon elhelyezkedése Phuket szigeten

A Hotel Ikon, Thaiföld Phuket szigetén, Karon beachen található a Patak Rd. 400 házszám alatt. A 4 csillagos szálláslehetőség Karon beach főútja mellett helyezkedik el, melytől, ha jobbra elindulsz, akkor kb. 300 méter sétával éred el a Phuket H.C.4 hotelt, vagyis a Thaiföldi Magyar Központot és programirodát. Itt van lehetőséged a napi kapcsolattartásra, étkezésre, programszervezésre és gyakorlatilag minden segítségre is, ami a thaiföldi nyaralást segíti Phuket szigeten. A Hotel Ikon és a Phuket Hotel H.C.4 közötti rövid séta sem unalmas, hiszen az átérkezésedig, masszázs szalonok, edzőterem, mosodák, bárok, italnagyker, üzletek és további szállodák is megtalálhatók. Tengerpart távolsága 1300 méter.

A Phuket Hotel Ikon szobái

A Hotel Ikon összesen 98 szobával rendelkezik. Minden szoba modern bútorokkal berendezett és az időszakos árkülönbségek függvényében néz panorámás vagy kevésbé panorámás irányba.

Vendégek elhelyezése és férőhelyek

A Phuket Hotel Ikonban két és három személyes szobák is foglalhatók. Természetesen az időszakos árak a 3 személy/szoba elhelyezésben drágábbak, mint a kétágyas szobák. Lásd, lap alján árlista: triple room, Ocean Premier, Ocean és Superior szobák.

Étterem

A Phuket H.C.4 szálloda vendégei és külsős utasaink 9:00 és 12:00 között a teljes étlap választékából rendelhetnek, reggelit vagy ebédet. Az ételek ár-érték aránya kedvezőbb a környék további éttermeinél. Az italok pedig jóformán a közérti áron kerülnek felszolgálásra. A thai ételek bemutatásában, ismertetésében is természetesen magyarul segítünk a szálloda éttermében.

A Phuket Hotel Ikon felszereltsége

A Phuket Hotel Ikon esetében is, minden szoba légkondicionált és minden szoba széffel, hűtőszekrénnyel és televíziókkal rendelkezik. Közepes sebességű internet érhető el az épület, medence és a recepció területén. Minden szoba, európai elvárásnak megfelelő fürdőszobákkal rendelkezik. A Hotelben, fürdőszobai és tengerparti törölközők valamint ezek cseréje biztosított. Napi takarítás is alapszolgáltatás.

Étkezés a Phuket Hotel Ikon közelében

A hotelben is van lehetőséged reggelizni és további étkezésekre is, csak hát az árak nem éppen költséghatékonyak. Gyakorlatilag a hotel árain mindenhol érződik a 4 csillagos minősítés. Régen még lehetett étkezés nélküli verzióban szobát foglalni és ennek nagyon örültek a vendégek, mert mindenki nálunk tudott reggelizni magyarul, olcsón, nagy adagot és finomat. Most már viszont csak reggelivel együtt lehet szállást foglalni a Hotel Ikonban. Ez persze nem zárja ki azt, hogy ha valaki nálunk is szeretne reggelizni vagy ebédelni, akkor ne látnánk szívesen a Phuket Hotel H.C.4 éttermében. Nálunk az ételek ár-érték aránya kedvezőbb a környék további éttermeinél és az italok pedig jóformán a közérti áron kerülnek felszolgálásra.

Magyar nyelvű programiroda Phuket szigeten

Bárki, bármit kérdezhet a reggeli előtt, alatt és után, ha információra vagy programbemutatásra van szüksége. Programszervezés tekintetében magasan felette állunk a dél-thaiföldi konkurenciának. Ha csak a magyar nyelvre gondolok, már eleve azzal is, de a technika, ami a rendelkezésünkre áll, az véleményem szerint itt 10 év múlva sem lesz általános. Mindez a Phuket Hotel H.C.4 -ben, vagyis a nagy Magyar Központban. Figyelem! A Hotel Ikonban elhelyezett magyar vendégek kedvezményes program árakat csak akkor tudnak igénybe venni nálunk, ha a foglalást is mi készítettük. Tehát attól még, hogy valaki magyar, de nem nálunk foglalt, kiszolgáljuk, segítjük de „külsős” árban és reptéri transzfert pedig nem vállalunk.

További részletek

Aki szoba foglalását a Phuket Hotel Ikonban a Magyar központon keresztül intézi, annak az alábbi kedvezményes árlista érvényes! Ellenőrzött repülőtéri transzferek ára is kedvezőbb, mint a hotelé és a mi általunk foglalt vendégeknek a szállásfoglalása is ingyenes. Továbbá az érkezéskor a nálunk elhelyezett venndégeknek sem szoba depositot nem kell fizetniük sem pedig a szállás árát. A szállás árának kifizetése, saját utasaink esetében ráér másnap nálunk a magyar programirodában. Vagyis a repülőtéri transzfer, első éjszaka és másnapi reggeli is meghitelezett a részünkről. Ezzel megkíméljük utasainknak a drága repülőtéri pénzváltástól.

Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban

Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban
Phuket szállás a Magyar Központ -ban

  Ápril. 1. - Okt. 31.

Nov. 1. - Dec. 24.

Dec. 25. - Jan. 7.

Jan. 8. - Febr. 28.

Márc. 1. - Márc 31.

Superior 1 500 BAHT/ÉJ 2 500 BAHT/ÉJ 4 200 BAHT/ÉJ 3 100 BAHT/ÉJ 2 700 BAHT/ÉJ
Ocean 1 900 BAHT/ÉJ

2 900 BAHT/ÉJ

4 600 BAHT/ÉJ

3 500 BAHT/ÉJ

3 100 BAHT/ÉJ

Ocean Premier 2 200 BAHT/ÉJ

3 200 BAHT/ÉJ

4 900 BAHT/ÉJ

3 800 BAHT/ÉJ

3 400 BAHT/ÉJ

Triple 2 600 BAHT/ÉJ

3 600 BAHT/ÉJ

5 300 BAHT/ÉJ

4 200 BAHT/ÉJ

3 800 BAHT/ÉJ

Szállásfoglalás és információk emailben: thaifold@phuket.hu

További szállás lehetőségek